Lav dit eget lille systemkortSOS
Denne service er kun for medlemmer af DBF.

Fra denne side har du adgang til at udfylde og lave dit eget lille systemkort i pdf-format, som du derefter kan printe ud ved hjælp af Acrobat Reader. Hvis du ikke har Acrobat Reader installeret, så hent den her (den er gratis! - og let at installere!):


Opdager du noget, der ikke fungerer, så send en mail til dbf@bridge.dk og fortæl, hvad det er. De hyppigst forekommende spørgsmål og svar kan du se ved at klikke på SOS øverst i højre hjørne.

Programmet er nu ændret, så brugere, der befinder sig bag en "firewall" ikke længere skulle have problemer med det.


Nyt systemkort

Det lille system kort har pr. 01-09 2011 undergået enkelte ændringer.

Det drejer sig om nye felter til angivelse af medlemsnummer, samt mindre ændringer af de rubrikker, som beskriver 1D, 1H og 1S meldingerne.

Dine gamle systemkort er overført til det nye format. Du skal selv indtaste medlemsnumre, hvis du ønsker dem på dit nye systemkort. Desuden skal du checke om beskrivelsen af meldingerne 1D, 1H og 1S er korrekt overført til dine nye systemkort.
Dette skyldes, at der er på det nye systemkort er mindre plads til at beskrive 1D meldingen. Desuden er felterne til at beskrive meldingerne 1H og 1S opstillet lidt anderledes. Noget af din beskrivelse fra det gamle systemkort omkring 1D, 1H og 1S meldingerne kan derfor være gået tabt i konverteringen til det nye format.


Udfyld nedenstående felter og klik på knappen Oversigt over systemkort!.
Dit efternavn:
Dit medlemsnummer:
Hvis du ikke kan huske dit medlemsnummer så kontakt din klubformand, eller ring til sekretariatet på tlf.: 4847 5213.

     


Last modified: Mon Aug 01 13:13:45 CEST 2011