Diverse billeder opdateret den 5. oktober 2015

Landspokal-Turnering 6. Runde blev afviklet med en kamp i vores dejlige lokaler

Med deltagelse af vores hold: John Ohmeyer, Olav Thomsen, Stig Jørgensen, John Hermansen.

Udeholdet: Rico Hemberg, Jesper Buus- Thomsen, Annita , Søren Rasmussen


Sponsordag. En hyggelig dag med sponsorerne, og hvor Sydbank overrakte en sponsorgave.


Sydbank var repræsenteret af Pia Lorenzen og Tina DalgasGeneralforsamling 21. februar 2015Bestyrelsen 2015/16Sydbank Open 30. januar 2015


Så er arrangørerne klar efter en travl aften og morgen med at få det hele på pladsVores 3 søde hjælpere: 

Leah ( junior bridgespiller) tog sig af uret og

Aida og Katrine var "hurtigløberne", der løbende delte kortene ud til alle bordene

Vinderne blev:

 1. John Møller Jensen og Carsten Sørensen - Esbjerg -

 2..Claus Tegtmeier, Kolding og Flemmeing Jørgensen, Vejle - 

 3. Gerd Hansen og Michael Tøffner-Pedersen - Kolding
Kulturnat på Kolding Bibliotek


En spændende dag, hvor mange interesserede kikkede forbi. Jeg selv var der kun et smut for at tage billeder, men jeg må gøre opmærksom på, at mange af vores dejlige medlemmer havde givet tilsagn om at hjælpe med at dække de mange timer, hvor vi var repræsenteret fra kl. 16 til kl  22. Det er godt nok mange timer. Tak til jer alle sammen. 


 

   Her ser I 17 årige Rasmus, som jeg var så heldig at møde. Rasmus var meget interesseret, og jeg er sikker på at han vil fortælle sine kammerater om sin oplevelse.  Så er det lukketid. Klokken er 22.00.  En ekstra stor tak til Anna, der har haft det store forarbejde og været med hele dagen. ( på vegne KBC Lise)


Sommerbridge 2014


Hyggelige sommeraftener ved bridgebordet i Kolding Bridge Center
Sydbank Kolding Open den 1.februar 2014:


Hyggesnak inden slaget skal stå.


Mor og datter: Rita Hjorth og Dorte Lauritsen er faste delragere.  Så er spillet igang                                Frokostpause


med lækker mad


                                                                            Hvilken række kvalificerede vi os til?                        Så skal vi til at være klar igen


                                                                                     Kaffepause: kaffe og kage                                                                           


Det var svært at få et billede af alle dem, der sørgede for, at dagen blev afviklet efter planen.


Turneringen blev vundet af Peter B. Hansen, Kolding Bridge Center og H.C.Nielsen, Storeslemmen.På 2. pladsen: Jesper Gad og Øjvind Hulgaard Begge Kolding Bridge Center


Her er et lille udsnit af de lokale vindere fra de øvrige rækker


Så skal det hele pakkes og køres væk.


Tak til alle: arrangører og deltagere for en spændende og også hyggelig dag.Nytårstræf med Sponsorerne den10.januar 2014:


En meget hyggelig dag med bridgeinteresserede sponsorer:


Gæsterne blev vist rundt i diverse lokaler. 

Der blev spillet en holdturnering, hvor gæsterne kunne følge slagets gang og blev instrueret i bridgens finurligheder, samt brug af bridgemate m.m.


Endvidere blev der også på en skærm vist, hvordan man kan følge spillets forløb, pointvisningen, hvordan bridgemate fungerer.

Tilsidst blev der gjort status over dagens forløb, som vi alle var tilfredse med.Nytårsturnering den 29. december 2013: Det var en rigtig hyggelig dag:


Billedkunstneren Jes Nordby har sponsoreret 4 billeder:Søndags drop in den 6. oktober, hvor vi blev forsynet med lækkert wienerbrød fra Roxy BagerenNordea overrækker en gave til Centret torsdag den 3. oktober 2013


Direktør Michael Vils fra Nordea overrækker en gave til Centret. Efterfølgende udloddede direktøren en præmie, der blev vundet af Michael Povlsen, som straks udloddede den til den bridgespiller, der den aften havde den bedste forbedring af sit handicapscore. Det blev klubbens nye medlem Karin Korup, som gik af med sejren.


Indvielsen den 4. maj 2013:

Formanden Peter Hermansen byder velkommen og Borgmester Jørn Pedersen holder en flot tale og oveerrækker en gave til Centret Se talerne under fanen: Indvielse KBC


Vinderne i de 4 rækker


Sydbank støtter Kolding Bridge Center

Forleden dag besøgte H.C. Nissen, der er kundechef hos Sydbank Kolding, det nyligt åbnede Bridge Center i Kolding. Her fik han syn for sagen og oplevede, hvad de 15.000 kroner, som SydbankFonden har doneret til bridgeklubben, var gået til. Formanden for sponsorudvalget John Ohmeyer præsenterede en ny og installeret handicaplift til klubbens gangbesværede medlemmer.


- Der var stor jubel blandt vores medlemmer, da vi fik besked om, at SydbankFonden havde valgt at støtte os med en donation på 15.000 kroner. Pengene har været en dejlig hjælp i forbindelse med indkøb og installering af vores handicaplift, siger John Ohmeyer. 


Kolding Bridge Center er en sammenslutning af tre gamle klubber; BK45, Spar 2 og Koldinghus. Sammenslutningen og det nye center er en investering i fremtiden. Hos Kolding Bridge Center har man et mål om igen at blive en markant spiller, når det gælder seriøst turneringsbridge. De nye lokaler skal være med til at skabe gode forhold for kommende og nuværende spillere. Lokalerne skaber optimale træningsbetingelser, men også faciliteter til at afholde større turneringer.

- Det er dejligt at se, at vores donation gør en forskel og betyder, at alle interesserede kan komme ind i centret for at tage et spil bridge, siger kundechef H.C. Nissen.


Så er centret i brug:

Niels Jørgen Korsholm byder velkommen til den 1ste drop in i Centret og Allan Christensen webmaster sidder klar til at 

styrer turneringens gang på bridgemate.

60 glade bridgespillere fra nær og fjern - bl. Vejle og Esbjerg - var mødt frem for at besigtige lokaliteterne og deltage i en god bridgeaften.

Turneringen blev afviklet i 3 rækker - og her ser I de glade vindere.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Væggene er allerede væltet, og dermed også alle de normale elforbindelse som stikkontakter m.m.

Derfor skal der laves nogle nye elforbindelser hen over loftet. Dejlig med nogle gode fagfolk. Meget skal diskuteres og besluttes!


Der er ikke noget som renovering, der støver, men Peter har et godt håndelag!! Så er bordene ved at være klar. Flot arbejde! Stole har vi også!


Øjemålet er perfekt!                                                              Malerrullen bruges flittigt

Jens knokler stadig, nu er der ikke lang tid igen. En fantastisk præstation!         Nu ligener det et bridgelokale. Flot er det! Så er vi kørende og klar til at modtage jer alle til dropin den 1. maj og indvielse den 4. maj.


.
BridgeCentral, 18. september 2019