Link til spil med RealBridge i Skive Bridgekub

RealBridge er indtil videre på "Standby"


Skive Bridgeklub tilbyder edb-programmet RealBridge til klubbens medlemmer. Med RealBridge kan man spille bridge på nettet hjemmefra, mens man både kan se og høre makker og modspillere. RealBridge spilles på en almindelig computer, hvor brugeren søger for adgang til computeres lyd og mikrofon (Fungerer normalt uden at man foretager sig noget).


Man deltager i en turnering ved at klikke på det link, som klubben lægger på denne side og på tilmeldingssiden, når turneringen er oprettet.


Ligesom på en almindelig klubaften får man ikke noget ud af at møde op, før turneringslederen har låst døren op til klubben. Det vil han typisk gøre 30-45 minutter før turneringsstart. Det er en fordel at have sit medlemsnummer parat.


Når du kommer på, vil du vil se åbningsbilledet.


Her skal du skrive dit for- og efternavn (fx Karl Jensen, men ikke ”Karl”, ”Karl J” ”K. Jensen”) i navnefeltet. I ID-feltet skriver du dit medlemsnummer eller dit eget kodeord. Så trykker du på ”login”.


Du kommer nu ind i forhallen (loungen) i bridgeklubben (højre side forneden). Her er navnene på de spillere, der endnu ikke har valgt en plads i turneringslokalet.

Turneringslokalet er i skærmens venstre side.


Du og din makker finder et bord og sætter jer på samme led ved at klikke på den ønskede plads, når turneringslederen (Director) har låst op.


Du kan se spilleskærmbilledet her - Vær lidt tålmodig, det tager lidt tid:

Skærmbillede


Du kan se vejledning for spillere her:

Spillerguide


Du kan teste din mokrofon og dit kamera her:

Kamera og mikrofon test















BridgeCentral, 26. september 2022