Bestyrelsen


           Funktion                       Navn                                        Tlf                                 Mail                                   

                           

           Formand                   Birgit Nielsen                            26736081            juelsvej2@mail.dk                                                                                               

    bn@findfremtiden

           Næstformand            Jørgen Kristensen                      20246203            Sverrig@fibermail.dk                                                                    


         Kasserer                   Inga Riis                                    53285536            ingaogtage@gmail.com


        Kontingent 700 kr indbetales til: Balling Sparekasse: 9312 0000395501 Eller mobil Pay: 53285536



            Medlem                    Jens Simonsen                           28552221

       

                                             Dorte Pedersen                         30363354                                                                                           



Vedtægter for Salling Bridgeklub

Vedtægter for Salling Bridgeklub


§1. Klubbens navn er SALLING BRIDGEKLUB.  Dens hjemsted er Roslev i Skive Kommune.


§2. Klubbens formål er at samle interesserede bridgespillere til regelmæssige spilleaftener for gennem træning, undervisning og turneringsspil at dygtiggøre medlemmerne og fremme kendskabet

til og interessen for bridge.


§3. Klubben er tilsluttet Danmarks Bridgeforbund samt der igennem tillige mesterpointsordningen efter de om denne til enhver tid gældende regler. Medlemmerne modtager forbundets medlemsblad Dansk Bridge.


§4. Klubben ledes af en bestyrelse på 5 medlemmer. Formanden vælges på generalforsamlingen for 2 år ad gangen. De øvrige bestyrelsesmedlemmer vælges for 2 år ad gangen, således at halvdelen er på valg hvert år, første gang efter lodtrækning. Bestyrelsen, der konstituerer sig selv med næstformand, kasserer og sekretær, er beslutningsdygtig, når mere end halvdelen af bestyrelsesmedlemmerne er til stede.I  tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Ved vakance kan den tilbageværende bestyrelse udpege een eller flere stedfortrædere, som fungerer for resten af den eller de pågældendes valgperiode. Generalforsamlingen vælger hvert år 1 revisor og 1 revisorsuppleant, begge for 2 år, således at der altid er 2 revisorer og 2 revisorsuppleanter.


§5. Bestyrelsen nedsætter et spilleudvalg til at tilrettelægge og lede turneringerne. I dette skal der være mindst 1 bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen er bemyndiget til at aflønne en turneringsleder.


§6. Klubbens regnskabsår er kalenderåret.


§7. Generalforsamlingen er klubbens højeste myndighed. Ordinær generalforsamling afholdes hver år inden udgangen af marts måned. Dagsordenen skal indholde følgende:


1. Valg af dirigent

2. Formandens beretning

3. Aflæggelse af årsregnskab

4. Forslag

5. Valg af formand

6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer

7. Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant

8.  Eventuelt


Generalforsamlingen skal indvarsles senest 3 uger før afholdelsen. Forslag, der ønskes behandlet, skal indleveres til formanden senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Den ordinære generalforsamling er beslutningsdygtig uanset antallet af fremmødte medlemmer og alle punkter på dagsordenen afgøres ved simpel stemmeflerhed. Undtaget herfra er dog forslag til vedtægts

ændringer, som kun kan vedtages med 2/3's majoritet af de på generalforsamlingen fremmødte medlemmer, samt forslag om klubbens opløsning, som kun kan vedtages med 2/3's majoritet af samtlige klubbens medlemmer. Såfremt et forslag om klubbens opløsning opnår tilslutning fra 2/3 af de fremmødte men ikke 2/3 af samtlige klubbens medlemmer, indkaldes med mindst 14 dages

varsel til en ny generalforsamling, hvor forslaget uanset antallet af fremmødte medlemmer kan vedtages med 2/3's majoritet.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes, såfremt bestyrelsen finder det påkrævet, eller inden 1 måned efter at mindst 1/3 af klubbens medlemmer skriftligt har fremsat ønske herom. Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling skal ske med mindst 14 dages varsel med angivelse af dagsorden og eventuelle forslag. Skriftlig afstemning kan altid forlanges.


§8. Kontingent og spilleafgift samt betalingsterminer fastsættes af bestyrelsen. Ved indmeldelse i klubben betales et indskud på 50,00 kr


§9. Bestyrelsen kan bevilge kontant tilskud til hel eller delvis dækning af omkostninger i forbindelse med medlemmers deltagelse i turneringer, som arrangeres af Danmarks Bridgeforbund.


§10. Andet kortspil end bridge er ikke tilladt. Der må ikke spilles om penge i klubben.


§11. Indmeldelse i klubben er økonomisk bindende for hele sæsonen.


§12. Særlige bestemmelser for medlemmers pligter og rettigheder samt ordensregler er angivet i den på generalforsamling vedtagne "Klubregler for Salling Bridgeklub"


§13. Såfremt et medlem ekskluderes af anden grund end kontingentrestance eller idømmes karantæne, skal der ske indberetning af forholdet gennem kredsbestyrelsen til Danmarks Bridgeforbund.


§14. I tilfælde af klubbens opløsning, hviket kun kan vedtages af en generalforsamling (§7), overgår en eventuel formue til Danmarks Bridgeforbund eller til velgørende formål


(Nyt afsnit)


BridgeCentral, 21. februar 2023