Kvickly 28 aug 2022

Kvickly 28 aug 2022

Bridgens Dag fejrede vi i Kvickly, hvor vi havde opstillet 3 borde, hvor 12 af vore medlemmer spillede bridge fra kl 11.00 - 15.00.
Forud for dagen havde vi aftalt med Kvickly, at de for deres regning indsatte vores flyer i den lokale avis sammen med de annoncer, Kvickly normalt har i avisen. Samtidigt var flyerne til rådighed i butikken ca 14 dage før. (Der var dog kun taget en 6-7 stykker med hjem.)
Bordene var placeret umiddelbart ved indgangen til butikken, og bla på grund af de fine plancher og de badgets, vi havde fået tilsendt fra Danmarks Bridgeforbund, var det meget nemt at komme i kontakt med kunderne i butikken. Bestyrelsen i Odder Bridgeklub var hele tiden i dialog med potentielle nye spillere, og vores vurdering af dagen er, at der bliver flere og flere, der bliver bekendt med bridgen. De kommentarer, vi fik, var bla, at bridge kun var et spil for ældre mennesker, og “Det er jeg ikke gammel nok til.”
Mange var også imponerede over, vi på nuværende tidspunkt har haft over 500 skoleelever til skolebridge, og kunne sagtens forstå, at bridge kan dyrkes i alle aldre. Dagen gav også 5-6 nye kursister til undervisning, der løber fra september til jul, hvorefter kursisterne begynder at spille i klubben til januar.
Derudover blev der aftalt introduktion til yderligere nogle skoleelever på en friskole. (Matematiklærerne er en god indgangsvinkel.)
Så alt i alt en rigtig god dag, som helt sikkert vil blive gentaget.

                                        

BridgeCentral, 4. december 2022