Velkommen til Hadsund Bridgeklubs forhenværende hjemmeside
Kære Klubspillere!
En stor del af klubbens medlemmer, hvis ikke alle, har besøgt denne hjemmeside mange gange i de sidste mange år. Det er derfor vemodigt, at vi nu må tage afsked med en institution, som har tjent klubben i mere end et decenium.

Problemet er, at den gamle hjemmeside bygger på en forældet software-platform, som er svær at benytte for ikke-fagfolk og som ikke længere vedligeholdes af det firma, der i sin tid solgte den.

Bestyrelsen og turneringsledelsen har derfor i enighed besluttet at nedlægge hjemmesiden og erstatte værktøjet til at fremstille den med et mere moderne web-værktøj, som hedder Word-Press, forkortet til wp. Vi har gjort os umage for at den nye side kommer til at ligne den, I kender, så meget som muligt. I vil imidlertid opleve besværligheder, fordi I nu skal vænne jer til noget nyt og det er ikke altid nemt eller, for den sags skyld, rart.

Den nye hjemmeside kan I finde ved at klikke her, men I bør skrive henvisningen til siden i toppen af jeres browser, så den husker navnet til næste gang. Henvisningen, der skal skrives i jeres browser er: "hadsund.wp.bridge.dk". Det er let at huske: hadsund - nåja - det skal vel ikke læres? wp står for WordPress. Endelig har I allesammen brugt både bridge og dk tidligere. Så held og lykke!

:-) Mange venlige og vemodige hilsner fra jeres forhenværende IT-ansvarlige :-)

Thor

Lyngbakken, Hadsund d. 2. juni 2015