Kreds 4

Velkommen til Kreds 4's hjemmesideKreds 4 er et turneringsudvalg omfattende de distrikter der er hjemmehørende i Jylland og Fyn.


Tidligere resultater fra BC2 kan ses her


Holdturneringsweekend d. 5. & 6. december udskydes, idet regeringen har forlænget forbuddet mod at forsamles mere end 10 personer.

Når vi kommer i gang i det nye år, finder bestyrelsen så hurtigt som muligt en weekend, som erstatning for d. 5. & 6. december 2020.


Rigtig god jul og godt nytår til jer alle fra os i Kreds 4


Ekstra coronatiltag i kreds 4

Vores udgangspunkt er, at vi alle tager ansvar for egen sikkerhed, og dermed for andres. Vi følger som en selvfølge myndighedernes anvisninger: 

God hygiejne, hold afstand, host/nys i ærmet, bliv hjemme hvis du er syg.

Vi henstiller til at alle bærer maske ved ankomst og i pauserne.

Hvis man er i særlig risikogruppe, kan man sikre sig yderligere ved at bruge maske og evt. handsker. Man kan medbringe sin egen meldekasse og man kan langt de fleste steder bestille ekstra læg kort, som man så har ved eget bord. Det koster ca. 2,50 kr. pr spil, altså ca. 300,- kr. for kort til en hel weekend.

Vi opfordrer alle spillere til at være meget påpasselige. Når du tager ansvar for egen sikkerhed, sikrer du også de andre. Det gælder ikke mindst mellem runderne - undgå at stå og snakke i tætte grupper, undgå at uddele håndtryk, klem og kram osv.

 Vi håber, I alle får en god, sikker og hyggelig weekend  :)


Meddelelser fra Kreds 4, datoer hold 2020-2021


BridgeCentral, 21. november 2020