Velkommen til Svaneke Bridgeklub

Velkommen til Svaneke Bridgeklub.


Her finder du alle praktiske oplysninger om klubben og dens aktiviteter. Under afsnittet  "Klubben" kan du finde oplysninger om spilletid og spille sted. Vi du vide noget om bestyrelsen, vedtægter og de seneste generalforsamlinger, eller vil du i kontakt med klubben, se under de relevante afsnit. Klubbens privatlivspolitik findes under afsnittet" Privatlivspolitik.

Afsnittet " Klubturneringer" beskriver de seneste resultater og viser billeder fra klubbens sociale arrangementer..Svaneke Bridgeklub begynder den nye sæson 2023/24 den 11. september for mandagsklubben og den 13. september for onsdagsklubben. Vi glæder os allerede til sæsonen og til at se såvel nye som gamle medlemmer til et godt spil bridge. Hvis du har lyst til at spille bridge, være med i et hyggeligt samvær og få lidt hjernegymnastik, så kontakt Christa Poulsen eller Jørn Allan Pedersen. Rigtig god sommer.
Trænger hjernen til lidt motion. Kom med til bridge i Svaneke BridgeklubSvaneke Bridgeklub spiller bridge om onsdagen kl. 18.30 i SIK cafeterie ved Svanekehallen og om mandag klokken 13.00 i mødelokalet på Svaneke Bibliotek. Vi har ledige pladser og optager nye medlemmer. Har du lyst til at motionere hjernen ved at spille bridge og være med i et hyggeligt samvær, så kontakt Christa Poulsen på mobilnummer 25566009 eller Jørn Allan Pedersen på mobilnummer 51703898.

                       

Gl. resultater

Gamle turneringsresultater

BridgeCentral, 28. maj 2023