Velkommen til Svaneke Bridgeklub

Velkommen til Svaneke Bridgeklub.


Her finder du alle praktiske oplysninger om klubben og dens aktiviteter. Under afsnittet  "Klubben" kan du finde oplysninger om spilletid og spille sted. Vi du vide noget om bestyrelsen, vedtægter og de seneste generalforsamlinger, eller vil du i kontakt med klubben, se under de relevante afsnit. Klubbens privatlivspolitik findes under afsnittet" Privatlivspolitik.

Afsnittet " Klubturneringer" beskriver de seneste resultater og viser billeder fra klubbens sociale arrangementer.
Svaneke Bridgeklub har den 10. april 2024 holdt generalforsamling samt afslutning på sæsonen 23/24. Som en del af afslutningen blev der spillet en Mitchell handicap turnering for par. Vinderne af denne turnering i nord/syd rækken blev Niels Rasmussen og Karen Nørregaard med en score på - 0,59. Vinderne af øst/vest rækken blev Jane Sonne-Hansen og Torben Ipsen med en scorer på - 0,66.


Endvidere blev der delt præmier ud til forårssæsonens vindere. I mandagsklubben vandt Mogens Nørregaard og Jan Niedersøe parturneringen med 1.150, 3 point foran Erik Wentzel og Otto Rye med 1.078,0 point.


I onsdagsklubben vandt Mogens Nørregaard og Otto Rye parturneringen med 1.879 point foran Povl Kofoed Hansen og Henning Vesth med 1.846 point. Holdturneringen blev vundet af Ole Råbygård, Lejf K. Pedersen, Karen Nørregaard og Niels Rasmussen med 39,77 point.


Svaneke Bridgeklub siger tak for en god sæson med hyggeligt samvær og spændende spil. Tak til alle afløserne for hjælp, når det kneb. Tak til SIK for leje af cafeteriet til onsdagsklubbens spilleaftener og tak til Svaneke Bibliotek for at låne lokaler til mandagsklubben. Bestyrelsen glæder sig allerede til den kommende sæson 2024/25 og ønsker alle et godt forår og en god sommer.

Hvis du har lyst til at spille bridge i Svaneke Bridgeklub, være med i et hyggeligt samvær og få lidt hjernegymnastik, så kontakt Christa Poulsen eller Jørn Allan Pedersen.Husk at give besked om brug af substitut til Allan senest dagen før turneringen.Trænger din hjerne til lidt motion. Kom med til bridge i Svaneke BridgeklubSvaneke Bridgeklub spiller bridge om onsdagen kl. 18.30 i SIK cafeterie ved Svanekehallen og om mandag klokken 13.00 i mødelokalet på Svaneke Bibliotek. Vi har ledige pladser og optager nye medlemmer. Har du lyst til at motionere hjernen ved at spille bridge og være med i et hyggeligt samvær, så kontakt Christa Poulsen på mobilnummer 25566009 eller Jørn Allan Pedersen på mobilnummer 51703898.                       

Gl. resultater

Gamle turneringsresultater

BridgeCentral, 12. april 2024