Vedtægter pr september 2016

Love for Holte Bridgeklub

§1 Klubbens navn er Holte Bridgeklub. Dens formal er at arrangerebridgeturneringer for klubbens medlemmer. Klubben er tilsluttet Danmarks Bridgeforbund.

§2 Indmeldelse sker til bestyrelsen der bindende afgør hvorvidt optagelse kan finde sted.

§3 På hver ordinær generalforsamling fastsættes kontingentet for den kommende sæson samt indskud for nye medlemmer. Kontingentet betales inden 1/10.

§4 Bestyrelsen kan udelukke et medlem, der modarbejder klubbens interesser eller groft forsynder sig mod gældende spilleregler eller etikette. Udelukkelse kan inden 4 uger efter meddelelse herom indankes for en ekstraordinær generalforsamling, der indkaldes af bestyrelsen, såfremt mindst 10 medlemmer skriftligt anmoder herom. Bestyrelsen kan ligeledes udelukke et medlem, hvis den pågældende har overskredet betalingsfristen med mere end en måned.

§5 Klubbens generalforsamling har den højeste myndighed i alle anliggender. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i april/maj.

Ekstraordinær generalforsamling afholdes så ofte, bestyrelsen bestemmer det, eller når mindst 10 medlemmer indsender skriftlig begæring herom. Afholdelse skal ske inden en måned efter begæringens modtagelse.

§6 Indkaldelse til generalforsamling sker på startlisterne eller på særlig meddelelse to på hinanden følgende spilleaftener i klubben. Den første af indkaldelserne skal tillige indeholde dagsorden, der rummer bestyrelsens eventuelle forslag til generalforsamlingen.

§7 Generalforsamlingen ledes af en af denne valgt dirigent Over forhandlingerne føres en forhandlingsprotokol, der underskrives af dirigenten og de tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen.

§8 Pa generalforsamlingen vedtages eller forkastes forslag ved almindelig flertalsafgørelse.

Til vedtagelse af lovændringer eller klubbens ophør eller sammenslutning med en anden klub kræves, at mindst halvdelen af medlemmerne er mødt, og at mindst 2/3 af de afgivne stemmer er for forslaget.

Er der ikke mødt et tilstrækkeligt antal medlemmer, kan indkaldes til en ny generalforsamling, der skal afholdes inden 1 måned, og på denne generalforsamling kan afgørelse af pågældende spørgsmål træffes med en majoritet pa 2/3 af de afgivne stemmer uden hensyn til de antallet af fremmødte. Afstemning om et forslag skal være skriftligt, hvis 10 medlemmer forlanger det.

Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

§9 Forslag, der ønskes behandlet pa den ordinære generalforsamling, skal afleveres til formanden senest en uge efter 1. indkaldelse til generalforsamling.

§10 Pa den ordinære generalforsamling foretages følgende:

1.   Valg af dirigent

2.   Formanden afgiver beretning.

3.   Revideret regnskab fremlægges til godkendelse.

4.    Bestyrelsen forelægger udkast til turneringsplan for den kommende sæson til drøftelse. Bestyrelsen vedtager selv turneringsplanen og forelægger den pa 1. spilleaften i den ny sæson.

5.   Indkomne forslag

6.   Valg af bestyrelse.

7.   Valg af revision og en revisorsuppleant

8.   Fastsættelse af kontingent for næste sæson.

9.   Eventuelt.

§11 Klubben ledes af en bestyrelse pa 4 medlemmer, der af generalforsamlingen vælges for 2 år ad gangen. Formanden vælges særskilt. Bestyrelsen konstituerer i øvrigt sig selv til posterne: tuneringsansvarlig,

kasserer og sekretær. I ulige år afgår formanden og et bestyrelsesmedlem og i lige ar afgår 2 bestyrelsesmedlemmer. Genvalg kan find sted. Desuden vælges en suppleant for 2 år. I tilfælde af yderlige vakance supplerer bestyrelsen eventuelt sig selv indtil førstkommende generalforsamling.

§12 Bestyrelsesmøde afholdes når formanden eller 2 bestyrelsesmedlemmer ønsker det. Bestyrelsen er beslutningsdygtig nar 3 medlemmer er til stede under forudsætning af, at hele bestyrelsen er behørigt indvarslet. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Over det på bestyrelsesmøderne passerede føres en protokol, der underskrives af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer.

§13 Økonomi

Klubben tegnes af formanden eller kassereren alene.

Køb, salg eller pantsætning af fast ejendom skal godkendes af generalforsamlingen.

Der påhviler ikke klubbens medlemmer nogen personlig hæftelse for de forpligtelser, som påhviler klubben. Klubbens regnskabsår løber fra 1. april til 31. marts.

Årsregnskabet afsluttes og revideres, således at det kan forelægges den ordinære generalforsamling til godkendelse.

§14 Til at revidere klubbens regnskab vælges en revisor samt en suppleant af den ordinære generalforsamling for et år ad gangen.

§15 Klubbens sæson går fra september - april/maj. Så vidt muligt samles medlemmerne til en fast ugentlig spilleaften. Ved forfald skal pågældende medlem selv stille substitut. Turneringslederen bestemmer de nærmere retningslinjer herfor.

§16 Bestyrelsen er berettiget til at supplere sig med et tumeringsudvalg, en dommerkomite eller andre udvalg.

Første aften nedsættes således en mundtlig appelkomite. Komiteens afgørelser kan appelleres efter Bridgeforbundets regler.

Eventuelle øvrige bridgemæssige tvivlsspørgsmål kan efter bestyrelsens bestemmelse bringes til afgørelse i Danmarks Bridqeforbund.

Bilag A: Turneringsreglement for Holte Bridgeklub af 2006. (Kan ændres løbende hvis Danmarks Bridgeforbunds regler kræver det.)

Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 19. september 2016


Underskrevet af Ole V. Larsen, Jytte Dahl, Lisbeth Engel og Jesper Debois


For udskriftens rigtighed: Jesper Debois


BridgeCentral, 15. april 2024