Generalforsamling

Frederiksberg Bridgeklub.


Generalforsamling den 18.marts 2024.


Dagsorden:


1. Valg af dirigent og referent

2. Formandens beretning

3. Aflæggelse af årsregnskab herunder bestyrelsens fastsættelse af klubkontingent.

4. Indkomne forslag

5. Valg af formand, Kirsten Vinæs er villig til genvalg

6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

7. Valg af revisor og revisorsuppleant

8. Eventuelt


Ad 1:

Formand Kirsten Vinæs bød velkommen.

Bestyrelsen foreslog Flemming Theil som dirigent og Per Jensen som referent begge blev valgt.


Dirigent konstaterede, at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.


Ad 2:

Kirsten Vinæs henviste til den skriftlige beretning:


”Bestyrelsen udsender hermed formandens beretning på skrift inden generalforsamlingen, således at medlemmerne kan tage stilling til beretningen inden mødet. Da medlemmerne er fundamentet for vores bridgeklub begynder beretningen med medlemsstatus. I forårssæsonen var vi 40 medlemmer, og i efterårssæsonen har vi været 39 medlemmer. Vi modtog to udmeldinger i december, men heldigvis havde vi en venteliste og vi starter 2024 sæsonen med 40 medlemmer. Der blev afholdt tre turneringer i forårssemesteret, og i efterårssemesteret har vi afholdt en kvalifikationsturnering og en efterårsturnering. Udover disse har vi afholdt to arrangementer med spisning, en forårs- og en juleturnering. Klubben arrangerede en vellykket weekend på Hotel Højbysø med 32 deltagere. Vi er ved at planlægge en ny weekend til april 2024. Det er igen på Hotel Højbysø. Klubbens medlemmer opdeles i primære og sekundære medlemmer af Danmarks Bridgeforbund. Dette indebærer at spiller man i en anden klub, der er medlem af Dansk Bridgeforbund skal man kun betale et hovedkontingent til forbundet. Kontingentet til Danmarks Bridgeforbund er 320 kr. for primærmedlemmer og 60 kr. for sekundærmedlemmer. Kontingentbetalingen for klubben var 300 kr. for forårssæsonen og 300 kr. for efterårssæsonen. Til sidst en tak til medlemmerne. I er hver især medvirkende til at vi kan spille hver mandag, og I bidrager til den gode stemning i klubben. Jeg er nu kommet til det punkt i min beretning, hvor jeg vil takke mine bestyrelses kolleger for det store arbejde, de lægger i klubben. Per og Lis styrer turneringerne suverænt, og Nancy klarer økonomien. Hermed overlader jeg beretningen til generalforsamlingen.”

Formandens beretning blev godkendt.


Ad 3:

Som repræsentant for bestyrelsen fremlagde Per Jensen årsregnskabet i Nancys fravær. Han omtalte, at det store overskud fra coronatiden er i de senere år bragt ned ved planlagte årlige underskud. 

Per Jensen omtalte endvidere, at vinindkøb i de sidste år ikke har været så høje, da der har været rimelig gode køb at gøre; men at det formodentlig ikke vil fortsætte i de kommende år. Desuden var der stigende priser for køb af kaffe i hallen, samt indkøb til de festlige arrangementer.


Regnskab, budget og kontingent blev godkendt.


Ad 4:

Følgende forslag er modtaget:


”Viggo, Janne, Karl-Erik samt undertegnede vil foreslå, om bestyrelsen kan undersøge, om vi kan få personalet fra kantinen, mod betaling, til at arrangere opsætning af borde og stole inden vi starter med at spille.

De fleste medlemmer i vor klub er oppe i årene og har derfor forskellige fysiske skavanker.

Kh. Connie Bom”

Efterfølgende havde Tue Balslev meddelt, at han hver gang ville møde en halv time tidlige inden spillestart og medvirke til opstilling.

På baggrund af dette foreslog dirigenten, at vi skulle sige tak til Tue Balslev for dette tilbud.

Dette blev meget positivt godkendt.

Ad 5:

Kirsten Vinæs er villig til genvalg - blev valgt.


Ad 6:

Herudover skal to personer fra bestyrelsen vælges hvert år for to år. I år er det Lis Frost og Per Jensen, som er på valg.

De blev valgt.

Nancy Gammelby har endvidere meddelt, at hun af tekniske problemer gerne vil ophøre med arbejdet i bestyrelsen.

Bestyrelsen foreslår derfor, at Tue Balslev bliver valgt til bestyrelsen (kasserer).

Tue Balslev blev valgt for et år.


Ad 7:

Som revisor og revisorsuppleant foreslår bestyrelsen Torben Ellinghaus  og Jette Pedersen.


Begge blev valgt.


Ad 8:

Ingen ønskede ordet.



Referent:         Per Jensen


Dirigent:        Flemming Theil


18.marts 2024


BridgeCentral, 25. marts 2024